ČIZME KOJE NOSI ANA IVANOVIĆ SU ULTIMATIVNI TREND SEZONE: Udoban i praktičan model za svaki dan obožavaju žene od stila

Ana Ivanović ponovo je oduševila modnim izdanjem, a posebno kaubojkama koje se celokupnom izgledu dale chic i trendy efekat.

Instagram

Crne čizme su klasičan par obuće koji svako od nas treba da ima u svojoj jesenskoj i zimskoj kolekciji. Zbog njihove svestranosti možemo ih nositi uz većinu modnih kombinacija, a njihova nenametljivost savršeno se uklapa u svaki ormar.

To dobro zna i bivša teniserka Ana Ivanović koja je samo jedna od poznatih trendseterki koja je crne kaubojke uvrstile u svoja cool modna izdanja, koja čine svaku, pa i najobičniju kombinaciju, posebnom.

Instagram 

Iako su pre nekoliko sezona stidljivo počele da se vraćaju na modnu scenu, ove godine je popularnost kaubojki jednostavno eksplodirala, a od nedavno ih viđamo kako na Instagramu, tako i na poznatim fashionisticama koje ih nose sa puno stila. Kaubojske čizme, udobne i sa neospornom cool vibe-om, odavno su deo uniforme najotmenijih trendseterki koje ih nose od jutra do mraka.

Dakle, ako ste još uvek u nedoumici u koji model čizama da investirate ove jeseni, kaubojke mogu biti na vašoj listi ako odgovaraju vašem stilu.

Instagram 

Ana je ponela kraći model, malo iznad gležnjeva, sa crnom slip haljinom i blejzerom sa sivo-belim radom. Kako bi razbila crno-sivi momenat, u outfit je uključila torbicu kamel boje sa zlatnom kopčom, svoj omiljeni sat i naočare.

Ukoliko vam se dopadaju kaubojke i već ih vidite u korpi pri sledećem šopingu, sjajnu ponudu možete pronaći u high-street radnjama dostupnim u Srbiji.