AKSESOARI BEZ KOJIH IT DEVOJKE NEĆE IZAĆI IZ KUĆE OVE ZIME: Spremite se za povratak trendova koje su obožavale naše bake

Pogledajte koji su se to modni dodaci izdvojili kao najlepši za jesen i zimu 2022. godine.

Shutterstock

Dobar stil nezamisliv je bez pažljivo izabranih aksesoara. Nekada će i najobičnije naočari napraviti razliku, kao i minđuše ili pak odabir cipela, a zaljubljenice u modu definitivno su već izlistale komade koji su "must-have" ove jeseni i zime.

Ono što je interesantno je da smo mnoge već videli na fotografijama naših baka i mama, a u nastavku pogledajte koji se to aksesoari izdvajaju.

Cipele sa block potpeticom

Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jesen će biti nezamisliva bez obuće sa neobičnim potepticama, a posebno se izdvaja block kao jedan od popularnijih modela. Uostalom, udobne su, lepe... te ne čudi što su na modnom radaru trendseterki.

Rukavice

MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Još kada je Kim kardašijan počela da "fura" duboke rukavice bilo je jasno da će zimu i jesen 2022. definitivno obeležiti ovaj romantični trend iz vremena naših baka, te obavezno nabavite svoj par. I zapamtite, što su duže, to bolje.

Upečatljive narukvice i prstenje

Sve što je prenaglašeno, to je "must". Prstenje sa velikim kamenjem, ogromne narukvice.. očas posla će podići na nov nivo i najjednostavniju crnu haljinu.

Statement minđuše/ear cuff-ovi

Shutterstock 

I kada je reč o minđušama, nastavljamo u istom maniru, te se pored statement minđuša, vraćaju na scenu i takozvani earcuff-ovi za koje ne morate da imate progušene uši. U modi je sve - od klasičnih prstenova, do minđuša koje idu preko čitavog uha.

Neobični šalovi i marame

Jesen i zima su nezamislive bez marama i šalova, ali sada oni postaju glavna zvezda autfita. Kožne varijante, neobični materijali, oversized... sve je dozvoljeno, a samo je na vama koliko ćete otići u ekstrem.

Natkolenice 

još jedan trend kojem se dame posebno raduju. Dokolenice i natkolenice su ponovo #1 aksesoar, a pogotovo one koje po sebi imaju i ukrase. Slavne trendseterke već ih kombinuju uz popularne mokasine te nije loše da na vreme nađete svoj par.

Beretka

Instagram 

Beretke su doživele ogromni comeback još prošle zime, ali ove sezone postale su aspolutne vladarice. It devojke ih već kombinuju uz autfite na trendi načine, a ovo je najlakši način ukoliko želite da dašak Francuske unesete u svoj stil.

Instagram