Negovan stil opšte je poznata stavka kada su influenserke u pitanju, ali i modni izbori koji su uvek pomalo igra na sigurno. Međutim, pravila se po svoj prilici u svetu aksesoara menjaju i to drastično.

Na prvom mestu tu su kape, kačketi, beretke upečatljive boje i u većini slučajeva komadi koji dolaze iz poslednjih kolekcija i za koje važi da će ove godine biti apsolutno svuda prisutan. Beretke ove sezone obožavaju Ena Luna i Iva Jeremić, dok kačkete redovno nose manekenka Svetlana Bjelan i Mina Milutinović, a kapama Jelena Simeonova ostaje verna.

Drugi, vrlo zapažen i ništa manje važan aksesoar, definitivno su naočare za sunce, u fokusu su i dalje modeli koji su domirali u epohi 90-ih, ali to nikako ne znači da bi trebalo da zaobiđete i novije modele kvadratnih stakala, kao i omiljene mačkaste.

Pored tašni i cipela, tu su i aksesoari u vidu velikih šnala koje su trenutno među vodećim trendovima, a bile su obožavan trend 80-ih godina. 

Naravno, street style predstavnice vole i rajfove, kao i biserne aksesoare, uz brojne druge detalje koji su moderni na policama domaćih influenserki, a neke od glavnih primera možete videti u galeriji:

Instagram Aksesoari influenserki za jesen/zimu 2022.