ODELO DUNJE JOVANIĆ IDEALNO JE ZA SVE JESENJE PRILIKE: Lako se stilizuje od jutra do večeri, a jedan detalj je ključan

Dunja Jovanić oduševila je belim odelom koje bi sve žene rado nosile.

Instagram

Jesenje temperature osvajaju grad i pitanje je trenutka kada će presušiti inspiracija za osmišljavanje chic i cool outfita.

Dunji Jovanić očigledno nikada, jer je uvek tu da nam predstavi neku savršenu odevnu kombinaciju koju bi nosile gotovo sve žene.

Instagram 

Jedna od najuticajnijih influenserki sa naših prostora, Dunja Jovanić, važi za devojku specifičnog, ali pre svega modernog i urbanog stila odevanja.

Sinoć se na jednom beogradskom događaju pojavila u total belom outfitu koji je bio začinjen trendy teksas korsetom koji ove jeseni doživljaju veliki povratak, a naročito u kombinaciji sa odelima.

Instagram 

Belo odelo, koje se sastojalo od predugačkih pantalona, što je trenutno trend ove jeseni, i strukiranog blejzera, dopunila je bela Prada torba u obliku trougla.

Instagram 

Ovakvo odelo čini se možete da nosite u svim prilikama. Ako želite da postignete poslovni look uz klasičan kroj odela zaboravite na korset i odlučite se za neku bluzu ili bodi. Kako god ga kombinovali, jedno je sigurno - odelo u beloj boji daće ozbiljnu notu vašem izgledu.