DOKAZ KOLIKO DETALJI ZNAČE: Moćne čarape Tamare Dragičević transformišu svaki stajling

Tamara Dragičević u jesenjem modnom izdanju pokazala neobične čarape sa dezenom koje se izdvajaju ove zime.

Instagram

Tamara Dragičević je trenutno jedna od najzapaženijih srpskih glumica koja svojim neodljivim modnim stilom često prikazuje kako kombinuje aktuelne trendove.

Najbolje od svega je što neguje ženstven i klasičan stil, a u poslednje vreme predstavlja sjajnu modnu inspiraciju koju prate i mlade devojke, ali i dame u godinama.

Ovoga puta nas je podsetila koliku moć imaju detalji u svakom stajlingu za koji želimo da bude primećen. Naša glumica, Tamara Dragičević je na društvenoj mreži Instagram pokazala kako nosi zimski modni detalj koji je jako efektan. Reč je o čarape sa dezenom leoparda koje je ukombinovala sa predimenzioniranim duksom i mokasinama.

Tamara je i tokom boravka u Americi sa suprugom Petrom Benčinom pokazala da za dobar zimski stajling, čarape sa dezenom predstavljaju pouzdanog saveznika koji osim što će vas zaštiti od hladnoće, takođe će vam pružiti i šik i autentičan modni izgled.

pritnscreen/instagram 

I sada kada su temperature bliže jednocifrenom broju nije svejedno hodati ulicom bez grilon čarapa, a da ne pričamo o suknjama i haljinama koje zahtevaju njihovo nošenje.

Uprkos tome što su tek detalj u modnoj kombinaciji, čarape mogu da unište ili transformišu ceo outfit. 

Od čarapa na tufnice, zvezde, pruge, do sitnih srca, sve dezene je veoma poželjno imati u ormaru ove zime.

printscreen/instagram 

Međutim, stajlingu ne daju baš sve ovako efektan momenat kao Tamarine. Popularne čarape “u boji kože” je možda bolje zaobići jer vrlo često mogu da izgledaju previše vidljivo, a to svakako nije ono što želimo.

Bolja alternativa su klasične crne, ali ukoliko ste odvažnije i spremne da svi pogledi budu uprti samo u vam, predlažemo da se poigrate sa dezenima.