Nije novost da je crvena boja sezone, ali ukoliko vam je potrebna dodatna potvrda za to, samo pogledajte kako svi kao inspiraciju uzimaju ikonu stila Viktoriju Bekam.

U jednoj od svežijih objava na profilu, pevačica Jelena Rozga je prezentovala još jedan klasičan zimski look idealan za naredni period. Rozga je poznata po sofisticiranom, svedenom a opet stilu u kom se uvek prepoznaje njen lični pečat - baš kao i Viktorija Bekam.

Viktorija Bekam u crvenoj rolci
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, ona se odlučila za kvalitetan džemper u crvenoj boji sa detaljem cibzara na kragni čime je istovremeno pokrila nekoliko trendova sezone, zadržavajući načela klasičnog stila oblačenja.
Pevačica je kombinovala crveni džemper sa belim pantalonama visokog struka, širokih nogavica i cut-out detaljima na butinama brenda Maison Margiela uz Prada salonke iste boje.

Dugi rukavi, zlatne minđuše i crvena majica povezali su izgled, ali crveni džemper nesumnjivo je zvezda ovog stylinga. Ukoliko ga budete nosili, zaboravite na intenzivno crveni ruž za usne ili jarko rumenilo - boja ovog džempera odmah unosi život u svaki izgled.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

Jelena Rozga otkrila šta je prvo uradila kada je došla u Beograd Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.