Dizajnerku i bivšu članicu Spice Girls Viktoriju Bekam neprestano fashion devojke drže na oku, a sada je pokazala koje dve, za mnoge nespojive, boje ćemo uskoro videti u mesecima koji su pred nama.

Viktorija je izgradila impresivnu modnu imperiju i sa svojim modnim i kozmetičkim brendom samo niže uspehe.

Viktorija u svakoj prilici pokazuje svoj istančan modni ukus i osećaj za stil i ne čudi što je za mnoge ljubitelje mode ona ikona svog vremena, a njen Instagram je i pravo leglo za genijalan stajling. 

viktorija bekam
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada je supruga fudbalske legende ponovo sve očarala šik kombinacijom boja, za koje nikada ne bismo rekli da tako dobro izgledaju zajedno.

'Neugledna' i 'dosadna' braon, kako je često pomalo nepravedno nazivaju, veliki je hit ove sezone jer je i daleko 'mekša' od crne, bele ili tamnoplave, ali mnogi nisu sigurni kako da je kombinuju. Viktorija ima odlično stilsko rešenje jer u kombinaciji sa crvenom deluje zaista dramatičnije i živahnije.

U Njujorku je tako predstavila fantastičan look za koji nije dobila ništa osim pohvala. Ona je stručno spojila crvenu pletenu rolku sa elegantnim svetlosmeđim širokim pantalonama i upečatljivim kaišem, stvarajući još jednu neverovatnu odeću koja savršeno pristaje brinetama poput Viktorije.

Stajling je zaokružila nenametljivom šminkom, satom kao modnim detaljom i mladalačkom frizurom.

Inače, ovu pomalo nezamislivu kombinaciju boja videćemo svuda sledeće 2024. godine, a već je viđena na revijama modnih kuća Fendi, The Rov, Hermes, Altuzarra...

crvena na revijama
CAMERA PRESS / Camerapress / Profimedia 

Umesto crvenog džempera ili džempera, braon izgledu možete dodati malo crvene boje uz pomoć nekog detalja, kao što su tašna, rukavice, cipele, šal...

Bonus video

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.