Bez obzira da li više volite smelu bordo ili nežnu ružičastu, crvena je savršena boja da oživite svoju garderobu po hladnom vremenu.

Crpeći inspiraciju iz lišća koje pada sa drveća u jesen i radosti koja dolazi sa prazničnom sezonom, crvena nije samo prelazna, već izgleda fantastično na svima - a Parižanke znaju kako da je najbolje stilizuju. Od rumenila i ruževa do aksesoara i odeće, nošenje crvene boje tokom hladnijih meseci u godini može da transformiše svaki izgled iz dosadnog u čaroban.

Dok neki više vole da budu inspirisani Parizom rumenilom na usnama ili sjajnim crvenim noktima, drugi više vole da unesu crvenu u svoju zimsku odeću uz cherry red džemper ili tamnocrvenu jaknu, piše L'Officiel.

Šta god da preferirate za podjednako radosnu i glamuroznu boju, inspiraciju smo pronašli na Instagramu od nekoliko fantastičnih Francuskinja koje znaju kako da je najbolje nose.

Crveni džemper

Crveni karmin

Možda će vas zanimati: CRVENE HULAHOPKE SU ZVEZDE ULICA I NOVI TREND ALERT: It devojke ih nose tako dobro, a na ove primere smo "otkinule"

Crveni kaput/ jakna

Crvena torba

Pantalone

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako skratiti dužinu kardigana. Instagram/beautyglamourmania


Izvor: Wanted A.N.