Teško da trenutno postoji ijedan popularniji model jakni od modela koji je preplavio ulice metropola. Moćni oversized prsluk sa krznom veoma brzo je postao statement piece mnogih trendseterki, ponajviše zbog toga što dopušta kombinovanje, pa čak i da ga nosite preko običnih kožnih jakni ili sakoa kada vam treba dodatna toplota. 

Kako nas je jesen obradovala sa dosta toplih dana, ne čudi što se it devojke i dalje ne odvajaju od omiljenog modela. 

Viralni krzneni prsluk potpisuje Zara koja se svake sezone potrudi da iznjedri makar jedan model koji postane viralan među trendseterkama.

Zara prsluk je trend sezone.
ZARA 

Kožni oversized prsluk sa krznom gotovo je preko noći rasprodat, a sudeći po uličnoj modi ali i sjajnim Insta primerima, it devojke su ga jedva dočekale.

Zara prsluk izgleda potpuno neodoljivo.
ZARA 

Razlog nije teško pogoditi - ne samo da će vam jamčiti toplinu i udobnost pri nošenju, već je i neverovatno stylish, a izgledom podseća na kombinaciju bajkerskih jakni i gunjeva.

S obzirom da ga fashion zaljubljenice nose na najinteresantije načine, prikupile smo predloge na jedno mesto, te ukoliko želite da sebe obradujete trendy modelom, ali ne znate kako da ga kombinujete, bacite pogled na primere zbog kojih smo odlučile da ipak kliknemo na "kupi" i dodamo ovaj neodoljivi prsluk kolekciji.

Pročitajte još: STYLISH ŽENU OVE JESENI PREPOZNAĆETE SAMO PO JEDNOJ JAKNI: Trendy model dostupan je u svim high-street prodavnicama

Bonus video:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce