Lepa Irina Šajk bila je oličenje urbano-njujorškog stila, pokazujući sjajan stajling od glave do pete u crnoj boji, uključujući pantalone koje su činile njene noge beskrajno dugim.

Manekenka, čija veza sa legendom NFL-a Tomom Brejdijem trenutno privlači pažnju, redovno oduševljava svojim stilovima, bilo da se radi o glamuroznim kombinacijama za crveni tepih ili ultra šik i urbano za svakodnevne izlaske. Zbog toga je mnogi smatraju, zajedno s Keti Holms i Olivijom Palermo, jednom od glavnih zvezda uličnog stila u Velikoj Jabuci.

Ovaj put, Irina je oduševila jednostavnom, ali vrlo šik kombinacijom u crnoj boji. Basic, ležernu majicu spojila je s popularnim pantalonama sezone koje zahvaljujući udobnosti i modernom izgledu uspešno nadmašuju udobne farmerke.

Pantalone visokog struka i širokih nogavica trenutno su popularne i laskaju figuri, mogu se nositi u različitim dnevnim varijantama sa majicama, košuljama ili bluzama, a za elegantnije izlaske uz odgovarajući sako ili kratke topove. 

Pantalone Irine Šajk
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ovaj kroj pantalona je veoma laskav, ima jednu veliku prednost - vizuelno produžava noge i ističe struk. Dok su trenutno vrlo popularne krojene pantalone u sivoj boji, lepa ruska manekenka se odlučila za crnu varijantu. Stajling je zaokružila velikom crnom torbom koja je poslužila i kao nosač za svog četvoronožnog ljubimca, i omiljenim i uvek popularnim Adidas Samba patikama koje osvajaju udobnošću, nenametljivim dizajnom, ali i pristupačnom cenom.