Jesen se nije ni zahuhtala kako treba, a već je jasno da će određeni modeli, i još bitnije - boje, diktirati predstojeće trendove. Jedna se posebno istakla i gotovo da nema kolekcije koju ne krasi makar jedan komad u popularnom tonu.

Reč je o crvenoj i njenim nijansama, poput bordo ili boje vina, a trendseterke su jedva dočakale da outfite osveže toplom bojom koja je sinonim za jesen.

Crvena boja je trend sezone.
instagram/mimiarr 

Ipak, znamo koliko kombinovanje crvenih nijansi može biti zahtevno, pogotovo ako niste navikli da nosite ovu boju. Zato smo izdvojili predloge trendseterki koje znaju kako je izneti, a da izgledate wow, te, ukoliko vam zafali inspiracije, bacite pogled na trendy predloge.

Crvena obuća

Dovoljno je da imate jedan detalj u crvenoj boji pa da vaš outift instant izgleda drugačije i boje.

Crvene čizme ili cipele najjednostavniji su način da promenite look, a sa ovakvim komadima i najobičnija kombinacija poput farmerki i bele majice izgledaće chic i trendy.

Crvene patike

Isto važi i za patike. I najdosadnije sivo odelo "sinuće" uz crvene patike, a casual kombo neće ostati neprimećen.

Crvena tašna

Za one koji smatraju da crvena obuća nije dobra investicija jer se plašite da li ćete moći da je kombinujete sa svim što imate u ormaru, tašna u nekoj od nijansi koje su popularne može, u tom slučaju, biti dovoljno dobar izbor.

Ne plašite se boja

Ako nosite crveno, to ne znači da treba da se plašite i drugih boja u outfitu. Slobodno je kombinujte sa ljubičastim, plavim, zelenim tonovima za razigrane jesenje kombinacije koje izazivaju uzdahe.

All red

Ukoliko volite crvenu, idite do kraja sa kombinovanjem. All red možda nije za svakog, ali ne možete poreći da ne izgleda fantastično.

Nekada su i crvene čarape dovoljne

Za one trendseterke koje vole samo da akcentuju oufite, to mogu da urade na više načina. Ne morate da birate samo cipele ili tašne, u obzir dolaze i čarape, sokne i slično. 

Crvene pantalone

Crvene pantalone jedan su od nasigurnijih komada koje možete da kupite i da ste sigurni da ćete ih nositi i lako kombinovati. Osim što izgledaju veoma elegantno, "trpe" i druge klasične komade. 

Sjajno izgledaju uz bele košulje, ali i sa nude komadima. 

Takođe se sjajno kombinuju i sa crnim komadima, koji tone-down-uju outift.

Crveni gornji komadi

Košulja, duks, džemper, sako... mogućnosti su široke kada je reč o izboru crvenih modela, te shodno ličnom stilu izaberite ono što se najbolje uklapa uz ono što imate u ormaru.

Kombinovanje više nijansi crvene

Za one koji nemaju problem da eksprimentišu sa crvenim tonovima, ovaj trend došao je kao poručen. Ove jeseni više nego ikad je dozvoljeno da crveno nosite sa bordo tonovima ili nijansama vina, te pustite mašti na volju kada je reč o outfitima. 

Bonus video:

Teddy jakna za jesen 2023 Instagram/ariyalondon