Posle letnjih meseci provedenih u lepršavim modelima haljina i suknji, sa dolaskom jeseni nesumnjivo ćemo prigrliti pantalone kao omiljeni komad. Ove sezone, kada govorimo o njima, ključnu ulogu na modnoj sceni ima model cargo.

Rafovi prodavnica su puni različitih verzija pantalona namenjenih novoj sezoni jesen/zima, a sudeći po stilovima poznatih Instagram trendseterki, nalik glumici Tamari Dragičević, u cargo model vredi investirati.

I Tamara zna da su udobne cargo pantalone trend koji ove jeseni nećemo moći da izbegnemo, a tome u prilog, pored stajlinga ljubitelja mode, govori i njihova bogata ponuda na policama omiljenih brendova.

Pantalone sa prepoznatljivim detaljem džepova sa strane nogavica za tren oka stvaraju cool izgled, a kao što je to slučaj sa mnogim aktuelnim trendovima na modnoj sceni, i ove su svoj vrhunac popularnosti doživele krajem 90-ih i početkom 2000.ih godina.

Glumica je svoje kombinovala sa belom crop top majicom i prslukom koji ima zanimljiv floralni detalj na leđima, dok je s preda kožni u braon boji.

Svemu je dodala i kaiš, kao i nakit u vidu sata i narukvica koje su sve podigle na viši nivo.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Slavni glumački par oduševljava svojim modnim stilom