Promocija nova dva albuma Jelene Karleuše okupila je crème de la crème srpskog džet-seta, među kojima su se mogla videti i neka velika muzička imena, i druga slavna lica, ali i neke od najpopularnijih domaćih influnserki.

Međutim, teško da je ijedna od lepotica na prvi pogled privukla toliku pažnju kao poznata blogerka Tatjana Jovanović koja je oduševila sve modne kritičare izborom toalete koju bi, potpisujemo, mnoge devojke poželele u svom garderoberu. 

Metalik žutu mini korset toaletu sa spuštenim naramenicama koju potpisuje čuveni domaći brend LoveMarine, Tatjana Jo je ponela sa elegantnim sandalama sa šljokicama, a look je upotpunila nežnim talasima zbog čega je izgledala poput žive Barbike. 

Tatjana Jovanović u LoveMarine haljini.
instagram/tatjana_jo 

Efektna haljina istakla je njen struk i učinila noge dužim i vitkijim, a dekolte i ramena zanosnim, za šta je zaslužna A-forma, a to je dovoljno dobar znak da ovakav model treba da se nađe u vašem ormaru, pogotovo sada kada je sezona slavlja. 

Tatjana Jovanović na promociji JK.
instagram/tatjana_jo 

Mini haljine definitivno su jedan od najvećih trendova leta, naročito metalik modeli koji izgledaju skupo i luksuzno, a veliki im je plus i što, ukoliko su strukirane dobro pristaju svakoj građi jer vizuelno skidaju kilograme. 

Te, ukoliko planirate da sebe obradujete nekim mini modelom, neka vam izbor Tatjane Jo bude dobra vodilja kakve toalete treba birati kada želite da sijate tako da zaustavljate saobraćaj.

Bonus video:

Haljina Sofije Riči Tiktok/sofiarichiegrainge