Ivana Španović Vuleta juče je, čudesnim skokom u dalj osvojila zlato na Svetskom prvenstvu u Budimpešti i potvrdila svoj status najbolje srpske atletičarke u istoriji. Uspešna atletičarka svojim uspesima postaje velika motivacija dokazujući da su vredan rad i posmatranje sporta i iz drugog ugla važni za dostizanje ciljeva.

Atletičarka na stazi važi za devojku besprekorne uglađenosti i savršene fit figure, te se sportski magazini i portali često osvrću na beauty segment sportiskinje sa savršeno nameštenom punđom i čistim manikirom.

Na svom Instagram profilu Ivana najčešće deli fotografije sa terena ili treninga, ali se iskrade i neka iz privatnog života u kom voli da neguje ženstven i elegantan modni stil, suprotan sportu kojim se bavi.

Društvena mreža Instagram odredište je brojnih ljubitelja mode u potrazi za inspiracijom i novim modnim trendovima. Verno se prate profili 'it' devojaka i influenserki koje najbolje znaju šta se i kako nosi, a među najpopularnijim domaćim diktatorkama dobrog stila je Ivana Vuleta.

U Ivaninom garderoberu najzastupljenije su bela i bež boja, koje uspešno prilagođava ličnom senzibilitetu te dnevnim odevnim kombinacijama najčešće daje sportski pečat u vidu omiljenog para patika.

Ivana Španović Vuleta u belim patikama
instagram/ ivanaspanovic 

Za razliku od šarenih modela patika koje bira na terenu, u slobodno vreme bira čisto bele Nike Air Force1 koje se savršeno uklapaju u njen minimalistički stil koji nema nameru da preda titulu najnošenijeg trenda.

Bonus video

Ivana Vuleta intervju  Atletski savez Srbije