Severina je ponovo obrnula modnu igricu i "servirala" svojim pratiocima savršeno izdanje kojem ni najveći kritičari ne bi našli manu. 

Pevačica koja trenutno odmara na Mikonosu, objavila je fotografiju sa ranijeg nastupa na kojoj je u nedoljivoj drapiranoj haljini u limun žutoj boji. 

Look je, neočekivano, upotpunila srebrnim sandalama sa visokim potpeticama, jednostavnom ogrlicom i prstenom, ali je upak haljina ta koja je bila zvezda outfita.

Ovakvi modeli vratili su se ove godine na velika vrata, a najbolje od svega je što vizuelno stanjuju figuru i "grle" obline tako da struk izgleda vitkiji, a stomak ravan. 

Drapirane haljine, vraćaju ideju klasične elegancije i siguran su izbor i jedna od najlaskavijih opcija, u maksi ili mini verzijama, kako za posebne prilike, tako i za ležernije događaje. Severina je inače pored neodoljive žute, nosila i mini pink varijantu pre nekoliko meseci, a ovakve haljine definitivno su nakon toga postale jedne od najpopularnijih.

U omiljenim higshtreet prodavnicama možete pronaći prelepe modele koji će se uklopiti u svaki stil, a u nastavku pogledajte i najbolje primere drapiranih haljina kao inspiraciju za vaš sledeći shopping.

ZARA Drapirane haljine iz high-street prodavnice.

Primeri:

Bonus video:

Zara haljina Tiktok/sayemes