Kada govorimo o najpopularnijim bojama za leto, bela je, bez sumnje, na tronu najpopularnijih. Jednostavna za kombinovanje, odbija svetlost, čini kombinacije "skupljim"... 

Ipak, mnogi smatraju i da bela ujedno ima jednu veliku manu, a to je da nas čini krupnijim. Međutim, da to nije uvek pravilo jasno se vidi po primerima Dženifer Lopez koja obožava bele komade. 

Nedavno je oduševila sve besprekornim izdanjem kojem ni najstrožiji kritičari nisu mogli naći manu. Ona je ponela bele pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama i lepršavu košulju. Premda je lako pomisliti da će kombinacija široko + široko dati vizuelno koji kilogam viška, to se nije desilo upravo jer se latino diva poslužila trikom - "presekla" je outfit tako što je uvukla košulju u pantalone, čime je naglasila struk i dobila izgled peščanog sata.

Dženifer Lopez u belom od glave do pete.
thecelebrityfinder / INSTAR Images / Profimedia 

Upravo je to jedan od najlakših načina da vaša figura izgleda mršavije čak i kada ste u belom od glave do pete. Pantalone sa visokim strukom koje su uže u gornjem delu, ili pak "sečenje" figure kaišem, pojasom i slično jedan su od najboljih izbora kada ne želite da izgledate krupno u omiljenoj letnjoj boji. 

Druga varijanta je da jedan od komada bude uzak, kao što je to primer na fotografiji u nastavku, gde je Džej Lo nosila top i široke pantalone.

Dženifer Lopez u belom outfitu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mi smo prelistali Pinterest u potrazi za dobrim primerima kako nositi belo ovog leta, te se nadamo da će vam to poslužiti kao dobra inspiracija ukoliko ste u nedoumici da li nositi ovu boju jer vas čini krupnijim.

Bonus video:

NAJPOPULARNIJA SLIP HALJINA SADA SE MOŽE NAĆI U NOVOJ BOJI I BUDUĆE MLADE JE OBOŽAVAJU Tiktok/ehixsarah