Ukoliko pogledate profil jedne od najlepših žena na ovim prostorima, manekenke Jovane Đorđević, odmah ćete primetiti da zanosna lepotica obožava vrtoglave potpetice iz kojih gotovo da ne izlazi. 

Na većini fotografija je u fantastičnim haljinama i elegantnim toaletama, te ovako nešto ne treba da čudi, međutim, daleko od toga da lepu Jovanu ne možemo videti i u kežual izdanjima. 

Jovana Đorđević obožava daddy model patika.
instagram/callmelolita 

Interesantno je da, ukoliko je u ravnoj obući, manekenka će najčešće nositi patike i to model koji je, bez sumnje, jedan od najomiljenijih ove sezone

U pitanju je Asics Kayano, a it devojke ne mogu da se zasite ovih patika koje ne samo da su udobne, te samim tim idealne za duge šetnje, već se sjajno kombinuju uz sve što imate u ormaru.

Jovana Švonja nosi i patike.
Instagram 

Lepu Jovanu smo nekoliko puta mogli da vidimo u ovom popularnom modelu, koji je najpre nosila sa šortsem i oversized majicom, a potom i sa maxi suknjom za plažu, a na jednoj od fotografija može se videti i u neodoljivim palazzo pantalonama, čime je samo potvrdila da ove udobne patike "idu" uz sve!

Doduše, moramo da napomenemo da Jovana pored ovih patika obožava i Auntry Medalist od meke kozije kože, koji je idealan za prelazne periode kada je temperatura nešto niža, dok su joj daddy model patika idealne za svaki dan.

Jovana Đorđević nosi daddy patike uz sve.
instagram/callmelolita 

Za tople letnje dane držite se Asicsa, a ukoliko nemate ideju kako kombinovati ove i slične modele trendy patika, inspirišite se predlozima koje smo pronašli za vas.

Bonus video:

Kako očistiti bele patike tiktok/carolina.mccaule

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!