Pozvani ste na žurku, rođendan, venčanje, krštenje ili neku drugu svečanu priliku na kojoj morate da zablistate, a u ovim neizvesnim vremenima niste spremni za dodatne troškove? Ne brinite, imamo sjajne ideje.

Ovi lookovi nisu prikladni samo za venčanja, već i za neke neočekivane situacije kada je potrebno da zablistate.

Evo nekoliko ideja za cool modne kombinacije koje vas neće koštati ni dinara:

1. Stilizujte blejzer kao party haljinu

Crne blejzeri su nesumnjivo pravi modni klasik i mogu se naći u ormaru većine žena. I stoga čine idealnu osnovu za brze svečane kombinacije. Blejzer se lako može pretvoriti u zavodljivu haljinu za žurke – naravno, preduslov za to je da je duža ili da se radi o oversized modelu koji mora da pokrije donji veš.

2. Satenska haljina postaje komad za zabavu

Nemate pojma šta da obučete, a imate žurku na kojoj morate da budete primećeni? Ne brinite, u vašem ormaru, tačnije u spavaćoj sobi, klasična satenska spavaćica ili top sa čipkastim detaljima postaje vaš saveznik za noćni provod.

3. Teksas košulja iz dečkovog ormana

Vaš orman je pun, ali se i dalje osećate kao da nemate šta da obučete? Možda možete ukrasti odličan komad za zabavu iz garderobe svog dečka. Oversized teksas košulja koja se može nositi kao haljina uz nekoliko glamuroznih dodataka pretvara se u veoma poželjan stajling za zabavu. Isprobajte!

4. Monohromatski izgled u crnoj boji

Potpuno crni izgled je nešto sa čime nikada ne možete pogrešiti, a svi imamo crne pantalone, bluzu, top, malu crnu haljinu ili crni sako u našoj garderobi, što na kraju čini klasičan cool stajling u crnoj boji. Ovu minimalističku kombinaciju uvek možete da 'razbijete' sa, na primer, srebrnim cipelama, svetlucavim nakitom, upečatljivom torbicom u drugoj boji...