Iako onlajn kupovina ima mnogo dobrih strana, sigurno vam se bar jednom dogodilo da se na sajtu zaljubite u haljinu koja uživo izgleda potpuno drugačije. Upravo zbog toga se sve više devojaka pri kupovini oslanja na iskustva trendseterki sa društvenih mreža, koje u svojim videima ističu svoje favorite iz redova high street brendova. Tako je ove nedelje TikTok-om zavladala Zarina haljina iz nove kolekcije, za koju mnogi od influensera tvrde da uživo izgleda mnogo bolje nego na fotografiji.

zara haljina.
ZARA 

To je midi haljina bez naramenica sa ravnim dekolteom u tamnoplavoj boji sa popularnim cut-out detaljem sa strane. Napravljena je od elastičnog materijala koji se lako prilagođava figuri tela, a zahvaljujući drapiranoj teksturi ovaj model naglašava obline i sakriva nedostatke.

Zara haljina Tiktok/anastacym

„Ova haljina izgleda dobro bukvalno na svakome“, rekla je tiktokerka Anastacy u videu koji je prikupio više od pet miliona pregleda. Sa njom se slažu i mnogi drugi influenseri, koji zaključuju da je ova haljina idealan izbor ukoliko ste uskoro gost na venčanju. Dobra vest - dostupna je i u Srbiji, po ceni od 3.990 dinara.

Zara haljina Tiktok/sayemes