Ok, možda vam je prvo sećanje na denim on denim outfite Britni Spirs i Džastin Timberlajk iz 2001. godine na American Music Awards događaju, ali verujte nam današnji trend kombinovanja jeansa je nešto skroz drugo. No tresh. Ovoga puta pažnju su nam privukli upravo takvi komadi, koje sezonama nismo nosili. Od teksas haljina, preko suknji i košulja, pa sve do kombinezona ovoga proleća će biti must have komad u ormanu.

Povratak u središte modnih zbivanja dospele su i teksas suknje. Reč je o komadu koji je u aktualnoj ponudi zastupljen u različitim nijansama teksasa. Modno najhrabriji smelo će ih upariti sa omiljenim teksas jaknom i kreirati sjajne 'denim on denim' kombinacije.

Teksas je uvek i u svako doba godine aktuelan, može se nositi u svim prilikama i prilagođavati svačijem senzibilitetu. Nabavite sebi dobar par džinsa, neku zanimljivu teksas suknju i nezaobilaznu teksas jaknu - i biće dovoljno da ova tri komada nosite na mnoštvo različitih načina koji prkose svim trendovima.

Skrolujući Instagram proteklih dana mogli smo da primetiti da su domaće omiljene influenserke ponele već svoje omiljene teksas komade, a primetili smo da je denim on denim on denim sve više prisutan.

Una Krlić, Dunja Jovanić, Svetlana Bjelan, Mina Milutinović, Sara Jo i Anastasija Grujić odvažile su se na upravo takve kombinacije. Nađa Popivoda ponela je denim cargo pantalone, dok je Jovana Jocić svoj elegantan look upotpunila teksas jaknom.