Kada je reč o svakodnevnom, ležernom stajlingu, Dženifer Lorens je verna ravnim, udobnim i tako modernim modelima cipela. U svom ormanu ima zavidnu kolekciju ravnih modela cipela raznih stilova.

Ali baš kao što priliči influenserki u čijoj garderobi nema mnogo mesta za štikle, Dženifer Lorens takođe ima dosta patika, a u poslednje vreme veoma često nosi Adidas Samba, klasični model koji je u poslednje vreme veoma 'in' u krugovima zaljubljenika u modu. Ipak, pored izgleda i lakoće kombinovanja, ove patike osvajaju i cenom koja se kreće oko 70 evra.

Dženifer Lorens nosi adidas samba patike.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dženifer Lorens je poslednjih nedelja nosila isti sivo-zeleni par nekoliko puta, svaki put ih je stilizovala drugačije - pravi dokaz svestranosti ovih retro patika. Glumica ih je nedavno nosila uz široke farmerke i prolećni mantil, a nekoliko dana kasnije uz omiljene patike nosila je pantalone i džemper.

Dženifer Lorens nosi adidas samba sive patike.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali Dženifer nije jedina slavna modna ličnost koja je Sambu učinila osnovnim elementom garderobe za proleće 2023. Prvobitno lansirana 1950. godine i od tada postala jedan od Adidasovih bestselera svih vremena, patike su trenutno veliki trend i obožavaju ih brojne it devojke.

Dženifer Lorens nosi Adidas samba patike.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Adidas Samba patike između ostalih nose Hejli Biber, Emili Ratajkovski, Rijana i Sofi Tarner. Ukoliko želite model koji će ove sezone zaista biti nosiv u najrazličitijim stilovima, izaberite model u crnoj boji, sa kojim je zaista nemoguće pogrešiti.

Dženifer Lorens u zelenim adidas samba patikama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia