Za razliku od pre dvadesetak godina, danas je situacija nešto drugačija kad su u pitanju jesenski i zimski kaputi. Dobro se sećam kad mi je mama pričala da je ona godinama nosila jedan jedni kaput, a danas većina nas u svom ormaru ima barem nekoliko komada. Jedan klasičan crni, sivi ili bež, možda jedan u boji, kratki ili dugi?

Ipak, ove sezone se izdvojio jedan koji ćete bukvalno nositi godinama. Prvenstveno birajte kaput izrađene od postojanih materijala, a potom obratite pažnju na boju.

Ukoliko pomno pratite trendove sa domaće influens scene, sigurni smo da ste primetili da ove zime gotovo sve domaće fashion dame nose kaput u sivoj boji.

Pored toga što su u sivoj boji, oni su i maxi kroja koji je poslednjih meseci sve rađe viđen na ulicama. I to sasvim opravdano. Sjajno se kombinuje sa basic stvarima u ormanu što ga čini ultimativnim komadom koji ćete nositi u sezonama pred nama. S tim u vezi, pronašli još malo inspiracije među domaćim influenserkama koja unosi večan stil u svaki garderober.