Suknje možda nisu prvi odabir tokom hladne sezone, ali to ne znači da ne treba da ih nosite. Naprotiv, pametnim kombinovanjem odevnih komada dobićete ne samo sjajne outfite, već neće biti žrtvovanja udobnosti i toplote. 

Vodeće influenserke već su pokazale kako da spojite i lepo i korisno - odnosno kako da izgledate šik i trendi, a da vam ne bude hladno.

Materijali možda igraju odlučujuću ulogu, kao i "slojevitost", ali pametnim kombinovanjem iznećete podjednako dobro kako mini, tako i maxi varijante, naravno, samo uz njih odaberete i najlepše zimske komade.

Outfit 1: suknja na preklop + kardigan + čizme iznad kolena

Čizme i suknje su nenadmašna kombinacija za zimu - i ne samo to, što su čizme dublje, to bolje. A to znači da ne morate da se plašite hladnoće, bez obzira koliko je tanak materijal same suknje.

Outfit 2: mini suknja + čizme do kolena + pleteni džemper

Uprkos nižim temperaturama, mini suknje su na čelu modnih trendova za zimu, ako pitate modne profesionalce na Instagramu. Kao vodeći trend tokom čitave godine, apsolutno je razumljivo što su svoju dominaciju nastavile i tokom hladnijeg perioda. Za dodatnu toplotu kombinujte ih sa čizmama do kolena, a najbolje je da ih stilizujete uz tople pletene džempere za najlepše casual outfite.

Outfit 3: elegantna maxi suknja + košulja + tašna oko struka + crne čizme

Želite klasičnu kombinaciju koju možete da nosite u kancelariji, kao i na elegantnom događaju? U ovom slučaju, magična (stajling) formula je: maksi suknja plus bezvremenske, visokokvalitetne osnove. Gotovo da im dodaci nisu potrebni, a uvek izgleda dobro. Za casual prizvuk dodajte kaiš ili tašne koje idu oko struka. Ne samo da izgledaju cool, već su i veoma praktične.

Outfit 4: karirana suknja + rolka + blejzer + kaiš

Kontrast i isticanje siluete osnova su dobrog stila. Čak i najednostavniji blejzer potpuno će drugačije izgledati ukoliko mu dodate kaiš, ili ga kombinujete uz upečatljive komade poput kariranih suknji koje su definitivno jedan od vodećih trendova ove zime.

Outfit 5: suknja od teksasa + planinarske čizme + džemper na pruge i puffer jakna

Ukoliko se oslanjate na klasične komade, male su šanse da ćete napraviti grešku kod stilizovnja. Naredni meseci biće u znaku odeće koja je inspirisana Gorpcore estetikom, odnosno komadi koje inače nosimo na otvorenom i prvenstveno im je namena da vam u njima bude toplo.