Ana Ivanović oduvek je važila za damu istančanog modnog ukusa. Njen stil je odmeren i sofisticiran i spada u žene koje ne moraju da budu provokativno obučene da bi bile u centru pažnje, što predstavlja inspiraciju dama u većini životnih dobi jer je jednostavan stil praktično prilagodljiv svima. 

Ana Ivanović je oduvek važila za damu istančanog modnog ukusa.
Instagram 

Ikona stila ne prati slepo trendove, ali i te kako zna kako da popularne komade iskombinuje na svoj način. Rado se poigrava sa klasičnim komadima, a svoje modne kombinacije redovno objavljuje na svom Instagram proflu.

Bivša teniserka verna je klasici i retko izlazi iz zone minimalističkog stila odevanja, ali ni ove godine nije odolela ni retro trendovima. 

Od kada je napustila svet tenisa, Ana je postala prepoznatljiva po ženstvenom stilu odevanja koji često uključuje basic boje, haljine, pantalone, suknje, a neretko se odlučuje i na dezene različitih boja.

Njen stil možemo opisati rečima - sasvim jednostavno, a tako moćno. Zato smo odlučili da se prisetimo svih njenih genijalnih modnih kombinacija u 2022. godini.

1. Crvena čipka

2. Haljina sa cut-out detaljima

3. Metalik suknja

4. Kaubojke i blejzer

5. Torba u efektnoj boji