Alesandra de Osma, koju prijatelji i bliski ljudi zovu Sasa, merilo je dobrog stila i modnog ukusa, a tu titulu stekla je nepogrešivim modnim kombinacijama i neupitnom lepotom. Naime, 34-godišnja Peruanka, koja je titulu princeze dobila udajom za princa Kristijana od Hanovera, ranije je radila kao model.

Prozvana 'princeza milionerka', Alesandra ima neverovatnu moć da svaki stajling učini posebnim, a jednostavnost i večna klasika su njena osnova za mnoge besprekorne odevne kombinacije. Njen Instagram profil postao je hram inspiracije za one koji traže klasični i bezvremenski stajling.

Sassa de Osma obično kreira stajlinge sa klasičnom bazom, ali uvek dodaje neke od najnovijih trendova. Dobar primer za to je njen najnoviji outfit, koji je podelila na svom Instagram profilu. Vodeći komad njenog stajlinga je jakna koja je zvezda sezone - model od imitacije kože ukrašen krznenom kragnom, inspirisan bajkerskim jaknama koje su bile popularne 70-ih.

Uz crnu oversize bajkersku jaknu kombinovala je isprane ravne farmerke i košulju na plavo-bele vertikalne pruge. Stajling je upotpunila crnim gležnjačama sa elegantnom potpeticom i mini torbom od mente zelene boje sopstvenog brenda 'Moi&Sass' i tako kreirala večnu i nepogrešivu modnu formulu.

Moderan izgled sastavljen od jednostavnih odevnih predmeta koji zajedno stvaraju veoma uspešan i primamljiv izgled ima sve što je potrebno da postane poželjna uniforma za zimske dane koji su pred nama.