Nekadašnja svetska teniserka broj jedan i osvajačica Rolan Garosa od kada je u sportskoj penziji ne prestaje da oduševljava modnim stilom.

Vrlo često u nedostatku inspiracije za neku posebnu priliku ili važan poslovni sastanak uputimo se na Instagram profil Ane Ivanović i pronađemo savršen look, kada je elegantni stil u pitanju.

U svakoj prilici odevena je sa ukusom, a prepoznatljiva je po svedenom i elegantnom stilu koji je se sastoji od komada za koje se može reći da nikada ne izlaze iz mode.

Tako je i ovog puta dokazala svoj istančan ukus i maestralno kombinovanje komada kada je podelila fotografiju u mantilu večnog kroja i kilote pantalonama.

Duboke bele pantalone kilote kroja (kratke, a široke nogavice) imaju i kaiš u istoj boji koji je jasno istakao teniserkinu figuru i uneo jasan presek u modnu kombinaciju. 

Ana Ivanović u mantilu.
Instagram 

Ana je sjajno pokazala da se elegantan poslovni stil sastoji od nekoliko klasičnih komada koji decenijama ne silazi sa trona popularnosti, a glavni od njih je svakako mantil.

Osim što je vanvremenski komad koji se sjajno kombinuje uz sve iz ormana, mantil spada u komade koji outfit čine luksuznijim i naizgled skupljim.

Ana Ivanović kombinovala je krem mantil s efektnim crnim salonkama, a pečat je ukrala mikro tašna modne kuće Jacquemus u okean plavoj boji.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Modni stil lepe Srpkinje