Ove sezone skinny pantalone su definitivno izgubile svoj tron, a njihovo mesto zauzeli su sve popularniji modeli širokih nogavica i dubokog struka. Butici su preplavljeni ovim modelima izrađeni od raznovrsnih materijala, a čini nam se da nema devojke koja već nije nabavila svoj par.

Nedavno je takav model ponela i Ana Ivanović, koja je uglavnom verna klasici i retko izlazi iz zone minimalističkog stila odevanja, ali ni ona nije odolela ovom retro trendu. Ona je izabrala pantalone dubokog struka u crno-beloj boji.

I pored toga što su pantalone visokog struka, a širokih nogavica postale modni klasik, Ana je odlučila da ponese model od satena.

Čini se da ovaj model savršeno ističe svaku figuru, a naročito pristaje niskim damama jer ovakav kroj nogavica u kombinaciji sa visokim strukom daje efekat dužih nogu.

Koliko su svestrane govori i Anina kombinacija takođe satenskog modela u bakarnoj boji koji je pogodan i za dnevne kežual varijante u kombinaciji sa patikama.

Više modnih izdanja Ane Ivanović koji je upisuju na listu najstilizovanijih Srpkinja pogledajte u nastavku:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Modni stil lepe Srpkinje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!