Fashion influenseri već duže vreme postavljaju modne trendove širom sveta, a zahvaljujući društvenim mrežama svako od nas može pronaći inspiraciju za modne kombinacije u bilo kom trenutku. Influenserka Nataša Pejašinović poznata je po prirodnoj lepoti, pozitivnoj energiji, ali i neverovatnim modnim stilom.

Nataša Pejašinović je modna influenserka.
Instagram 

Zapravo, Nataša je pravi primer stilski potkovane ličnosti. Od sjajno izabranih komada lokalnih dizajnera, preko besprekorno odabrane obuće i aksesoara, ona savršeno koketira izmedju dva stilska pravca: kul i šik.

A s obzirom da nam na početku nove sezone svima nedostaje malo modne inspiracije izdvojili smo Natašinih 5 outfita koje želimo da kopiramo ove jeseni!

1. Fashion odelo

Kombinacij crop top blejzera i cut out detalja na pantalonama je pun pogodak za jesen 2022!

2. Helanke sa trakom + blejzer

Ako se još dvoumite sviđa li vam se trend helanki sa trakom ili ne, pogledajte još jednom casual outfit Nataše Pejašinović ispod i sigurni smo da ćete se lakše odlučiti da ga ponesete ove jeseni.

3. Košulja haljina

Model bez mane, pogodan za apsolutno sve prilike. Od nedeljnog ručka do izlaska u grad deli vas samo odabir aksesoara i obuće.

4. Mokasine + bele čarape

Iako nam je pogled odmah pobegao na mokasine uparene sa belim čarapicama, ne smemo izostaviti ni kombinaciju bele košulje-haljine koja je vidljiva ispod suknje u boji.

5. Crno + belo

Apsolutna klasika koja ne mora izgledati dosadno ukoliko dodate predmet sa zanimljivim printom, kao što je ova košulja-haljina.