Kada je reč o poslovnim autfitima, rana jesen je više nego inspirativno doba kada zaista možete da eksperimentišete sa kombinovanjem najrazličitijih materijala i dezena. U obzir dolazi gotovo sve - međutim, jedan komad posebno je na radaru svih žena od stila - plava prugasta oversized košulja.

Činjenica je da vam je za stajliš vanvremenska izdanja potrebno samo nekoliko dobrih, basic komada, a upravo je ovakav model košulje jedan od njih. Iako se do sada vezivao najčešće za letnju sezonu, te smo ga kombinovali uz lanene pantalone, bele teksas kilote i palazzo pantalone visokog struka, prugaste košulje sada su prave zvezde slojevitih odevnih kombinacija.

Tako je možete upariti sa omiljenim pletenim džemperom, ili ih nositi preko rolki u neutralnoj boji, ali i na klasičnije načine - uz sako od tvida ili omiljeni trenč mantil. 

Dodajte dobar džins, ili klasične pantalone i zaokružite look trendi gležnjačama ili popularnim mokasinama i dobili ste kombo koji će privući sve poglede.

Plava prugasta košulja savršeno se kombinuje uz zemljane tonove, te ne oklevajte da se poigrate sa nijansama poput oker, maslinaste, kaki ili pak sa neutralnim bojama kao što su bela, crna, bež ili teget. 

Plave pruge fantastično "trpe" i druge dezene poput kariranog, ili floralnog, te se nemojte ustručavati da ove jeseni eksperimentišete za šik autfite koji malo koga ostavljaju ravnodušnim.