Nalaženje savršenog para farmerica je zauvek najteži modni zadatak za svaku ženu. Ako vam se čini da je prosto nemoguće pronaći savršene farmerke, tu su Jelena Karleuša i Severina da vas demantuju hit teksas kompletom. Urban svetski model Mugler kompleta prikupio je simpatije i poznatih lepotica sa naše scene Severine i Jelene Karleuše koje su uspele da ponesu skoro identičan model na sebi svojstven način.

Mugler farmerke su već ranije osvojile poznate trendseterke, a među njima je Severina koja ih je, među prvima sa ovih prostora, nosila krajem avgusta na nastupu u Poreču.

Ona se odlučila za svetloplavi džins sa providnim detaljima autentičnih za poznati brend, a sve je zaokružila bodijem u istoj boji teksasa sa dva providna proreza ispod koji su se ocrtavali njeni mišići.

Jelena Karleuša se odlučila za istu boju džinsa, ali malo provokativniji model. Naime, pevačica je ponela farmerke koje otkrivaju i pozadinu, te imaju džepove samo sa prednje strane.

Podsetimo, Jelena Karleuša je veliki ljubitelj ovog modnog brenda, a koliko i sam Mugler poštuje njene modne izbore govori i činjenica da je završila na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici u "naked" kompletu.

S obzirom na to da su dve glavne trendseterke sa muzičke scene, čiji stajlinzi nailaze pretežno na pohvale, ponele ovaj ekscentrični Mugler komplet ne sumnjamo da ćemo imati više prilika da ga vidimo sve više na Instagram profilima.

Nema sumnje da su i jedna i druga uspele da odgovore zadatku da privuku pažnju svojim outfitu, a vi nam u anketi ispod odgovorite kojoj, po vašem mišljenju, bolje stoji ovaj ekscentrični komplet!

Anketa

Kojoj bolje stoji Mugler komplet?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!