Ove sezone modnu scenu preplavio je povratak trendova iz 90-ih i s početka milenijuma, a 'it' devojkama su posebno za oko zapele padobran pantalone, koje su se trijumfalno vratile na modnu scenu. Ovaj model pantalona posebno se dopada Hejli Biber, čiji se modni stil iz dana u dan verno prati, ali i kopira.

Čuveni supermodeli 90-ih su u slobodno vreme radije nosili jednostavne kombinacije pantalona i majica, pa su se Kejt Mos, Naomi Kembel i Linda Evanđelista često mogle videti u klasičnoj kombinaciji farmerki i bele majice u pauzama između modne revije. Današnji supermodeli su rado prihvatili taj stil, ali su mu na svoj način dali novi izgled.

Jedna od današnjih trendseterki i devojka čiji Instagram profil prate milioni u potrazi za modnom inspiracijom, 25-godišnja Hejli Biber primećena je na ulicama Beverli Hilsa u veoma atraktivnoj i u poslednje vreme popularnoj kombinaciji. 

Hejli Biber u padobran pantalonama.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nosila je jednostavnu crop top crnu majicu uz maslinaste kargo pantalone i krem-bele Adidas Samba patike. Hejli je upotpunila stajling parom Balenciaga naočara za sunce, čiji je izgled inspirisan Matriksom.

Često viđena u popularnim padobran pantalonama i crop topu koji otkrivaju go struk, manekenka je izgleda prihvatila ovu kombinaciju kao svoj atraktivan, ali praktičan izgled za slobodno vreme. Inače, padobran pantalone dostigle su vrhunac popularnosti početkom milenijuma, a sada su se na velika vrata vratile na modnu scenu.

Sa naglašenim širokim nogavicama i niskim strukom, ovaj model je najbolje nositi sa uskim gornjim komadima, kao što su topovi i košulje, kako bi se postigao balans između gornjeg i donjeg dela tela. Ova kombinacija predstavlja kombinaciju udobne ležernosti i šik praktičnosti.