Tamara Kalinić, naša najuspešnija influenserka u svetu obožava modu i rado se poigrava s trendovima. Ova uticajna Srpkinja predstavlja pravo oličenje stila, a njen Instagram nepresušna je inspiracija mnogim ženama koje vole modu.

S obzirom na to da je gošća mnogih revija, modnih događaja, a takođe sarađuje sa mnogim poznatim brendovima, tako Tamara među prvima iznese nove trendove.

Često nam servira izdanja od kojih zastaje dah a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put. Naime, Tamara se na Instagramu pohvalila moćnom modnom kombinacijom koja je bila sačinjena od YSL kombinezona i belih salonki koje potpisuje Amina Muadi.

tamara kalinić u ysl kombinezonu
Instagram 

Svoj look zaokružila je mikro Hermes tašnom, kratkim crnim blejzerom i diskretnim zlatnim nakitom.

Ono što je oduševilo ljubitelje mode jeste ovaj nesvakidašnji kombinezon uskih nogavica koji je posebno interesantan zbog prednjeg dela u predelu grudi i stomaka - tri trake u crvenoj, beloj i crnoj boji čine ga jedinstvenim i veoma moćnim.

tamara kalinić u elegantnoj kombinaciji
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Tamara koja važi za jednu od najstilizovanijih influenserki kako kod nas tako i u svetu često nas oduševljava svojim stilom, a više njenih modnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

action press / Shutterstock Editorial / Profimedia, Antonio Ahel/ATAIMAGES Modni stil uspešne influenserke