Eva Longorija ponovo je uspela da očara sve modnim izdanjem. Ona se pojavila na događaju koji je organizovala organizacija "Kuća anđela" koju je još 2013. godine osnovala biznismenka i glumica Marija Bravo, a koja se bavi decom sa posebnim potrebama.  

Eva Longorija je njihova počasna predsednica, a zvezda "Očajnih domaćica" tom prilikom pojavila se u nestvarnoj svilenoj toaleti koju potpisuje niko drugi do njena najbolja prijateljica - Viktorija Bekam

Klasična slip haljina ima otvorena leđa, a sa prednje strane krase je delovi sa čipkom. Ovakav model idealan je za letnje mesece, ponajviše zbog boje koja je jedna od najpopularnijih ove sezone, ali za ovaj koji je ponela glumica morali biste da izvojite oko 1.500 evra.

No, Eva i te kako zna da "prošeta" i daleko pristupačnije modele, što se da videti po njenom Instagram profilu. 

Eva Longorija obožava žuto.
Instagram 

Naime, nije tajna da je Evi žuto jedna od omiljenih boja, a pre samo nekoliko dana ona se na Global Gift Gali pojavila u veoma opuštenom, kežual izdanju. I ovog puta je nosila slip haljinu koju potpisuje brend "Anaphe", a koja košta svega pedesetak dolara. 

Eva Longorija oduševila je pristupačnom haljinom.
Instagram 

Eva je look ukombinovala sa ravnim metalik papučama koje su celoj kombinaciji dale romantičnu notu.

Sa druge strane, malo pre toga, Eva se takođe odlučila za žuto, ali ovog puta drugačiji model, te je ponela maksi haljinu sa izrezima koji su savršeno laskali njenoj izvajanoj figuri.

Eva Longorija ponela je maksi haljinu sa izrezima.
Instagram 

Da je ljubiteljka žutog pokazala su još neka njena izdanja koja možete videti u nastavku.

Eva je bez sumnje jedna od vodećih trendseterki, te nema sumnje da mnoge inspiriše svojim stilom, a još neka fantastična modna izdanja kojima je oduševljavala sve poslednjih meseci pogledajte u galeriji ispod:

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Savršena modna izdanja poznate glumice na Kanskom festivalu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!