Ako je moguće jedan komad odeće izdvojiti i nazvati ga savršenim za sva vremena onda je to svakako cvetna haljina, a u tome se slaže i Anastasija Ražnatović.

Ove sezone biramo lepršave haljine koje su veoma udobne za nošenje, posebno u letnjem periodu, kada su temperature visoke, čak i noću.

Ako želite da se istaknete svojim izgledom, predlažemo da odaberete haljinu kakvu nosi i Anastasija Ražnatović. Lepšava haljina u crnoj boji sa raznobojnim cvetovima i dodatkom volana na dekolteu sjajno je rešenje i za noćne i za dnevne varijante.

raznatović anastasija instagram/raznatovicanastasija

Ono što je super stvar kod cvetnih haljina jeste da su svestrane u kombinovanju.

Anastasija Ražnatović u cvetnoj haljini.
Instagram 

Pa, tako ako želite malo ležerniji izgled za dnevne varijente možete je poneti sa omiljenim natikačama, sandalama ili patikama, dok za večernji izgled su sjajno slažu uz slingback cipele, baš kakve nosi i mlada pevačica.

Rozu boju cipele je matchova sa pink Chanel torbom, a kada je reč o frizuru odlučila se za puštenu dugu kosu koja je ultimativni hit, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji:

Ana Paunković, ATA Images Modni stil Anastasije Ražnatović je nepogrešiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!