Mlada pevačica Anastasija Ražnatović je ove godine već nekoliko puta uživala na sunčanim plažama, pa je u skladu s tim pokazala veliki broj zanimljivih, udobnih iatraktivnih kupaćih kostima koji su poslužili mnogim damama kao inspiracija za sledeću kupovinu istih.

Anastasija trenutno boravi na letovanju na Ibici, a pratioce je obradovala snimcima s plaže.

Kupaći kostim Anastasije Ražnatović je letnji hit.
Instagram 

Pevačica, koja obično bira bikinije, i ovog puta se opredelila za dvodelni kupaći, i to tamnosivoj boji ukrašen trakom oko struka. U pitanju je kostim čiji gornji deo čini trouglasti grudnjak koji Anastasija nosi naopako, kako je danas i veoma moderno, dok je donji deo malo dublji.

Naizgled običan tamnosivi kupaći sa trouglićima dobija potpuno novu dimenziju uz trakicu koja dodatno ističe Anastasijin vitak struk.

Anastasija Ražnatović spustila šorts i pokazala trbušnjake Instagram

Otkako ga je ponela naša mlada zvezda, sve su veće prognoze da će upravo ovakvi modeli biti jedan od top trendova kupaćih ove sezone, jer sem ekscentričnog modela, ova boja savršeno ističe preplanuli ten.

Ipak, ovo nije jedini kostim koji je Anastasija ponela ovog leta, promenila ih je već nekoliko, a neke koji su već sada potpuno zaludeli žene koje prate mladu pevačicu pogledajte u galeriji:

Instagram Kupaći kostimi Anastasije Ražnatović su san svake devojke!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!