Ukoliko vam nedostaje inspiracije za večernje letnje stajlinge, Nataša Bekvalac ima sjajn predlog. Mala plava ne prestaje da nas oduševljava svojim modnim stilom.

Njena setsra, stilistkinja Kristina Bekvalac je ta koja uglavnom brine o Natašinim look-ovima, te smo nedavno mogli da je vidimo u trendi haljini s prorezima koje će bez sumnje obležiti leto pred nama, ali i u golom kombinezonu o kojem se danima priča.

nataša bekvalac u golom kombinezonu na nastupu
ATA Images 

Ovaj put, Nataša nas je oduševila crnim kompeletom koji je sačinjen od topa koji se veže oko vrata i maksi suknje sa dubokim šlicem.

Ovim modnim izdanjem Nataša je istakla svoju figuru koju je dovela do savršenstva, a stajlinje zaokružila crnim sandala sa kaiščićima. Da se ovaj look dopao mnogi tvrdi i činjenica da je Nataša "zaradila" preko 15.000 lajkova i pregršt komplimenata.

"Prelepa", "Savršeno", "Lutka", "Sve lepša i leopša", "Zgodna", samo su neki od komentara koje je Nataša dobila na račun izgleda, a njena izdanja koja su privukla veliku pažnju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images Modna izdanja pop pevačice