Ove sezone u modnom kompletu se nalazi novi-stari modni dodatak koji se ovog proleća koristi za dodavanje elegantnog, uglađenog i skupog izgleda outfitu.

Pošto sam primetila trake za glavu od dresa kako se pojavljuju na mom FYP-u, počela sam da dobijam želju da se pridružim trendu. Sada, pošto sam ih viđala iznova i iznova na zvanicama Nedelje mode u Njujorku i Londonu, potpuno sam sigurna da je ovo aksesoar koji mi je nedostajao u životu.

bela hadid nosi traku za kosu
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Skidajući kosu sa lica, ovaj trend radi prekovremeno kako bi dodao dimenziju outfitu. Sa izrazito "bogatom" energijom, elastična traka za glavu je decenijama u modi.

Jednom viđena kako uokviruje lice Bridžit Bardo, 2024. rastegljivi dodatak uspeva da dočara istu energiju danas kao što je bio stilizovan 60-ih.

Ovaj praktični trend idealan je za dodavanje uglađenog elementa, produžavanje dana za pranje kose i ukroćivanje baby hair-ova, spasitelj Nedelje mode se prodaje neverovatnom brzinom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Aksesoar u obliku ruže Instagram/laura_eguizabal


Izvor: Wanted V.P.