Pronalazak idealne torbe za plažu nije lak zadatak! Mora da bude dovoljno prostrana da unutra stane sve što vam je potrebno, a u isti mah, mora i da je moderna i lepa, te da se uklapa uz različite odevne kombinacije koje ćete nositi.

Srećom, poslednjih godina veliki brendovi izbacili su neodoljive modele koji zovu da ih nosite ne samo na plažu, već i u grad, a posebno izgledaju dobro u kombinaciji sa laganim letnjim haljinama, bermudama i košuljama, ili lanenim izdanjima koja su must ovog leta.

Torbe za plažu mogu se nositi i u grad.
instagram/paola.ambre 

Tako je, primera radi, neodoljiva Loewe torba od rafije najprodavaniji luksuzni predmet proteklih meseci, a sigurni smo da ste ovaj aksesoar već videli na Instagramima poznatih lepotica.

Predmet žudnje već sezonama su Diorove platnene torbe sa prepoznatljivim printom.

Za petom su mu i modeli koje potpisuju Dior, Saint Laurent, Chanel i drugi veliki brendovi, ali je bitno da naglasimo da postoje i verzije lokalnih i highstreet brendova koje možete nabaviti za daleko manje novca, a koje pariraju skupim dizajnerskim u svakom smislu. 

Predmet žudnje već sezonama su Diorove platnene torbe sa prepoznatljivim printom.

Od traženih modela izdvajaju se i oversized pletene...

... ali i heklani modeli koji su opčinili id devojke.

Međutim, od svih torbi za plažu, trendseterkama su posebno zapale za oko najpopularnije od svih modela za plažu, upravo zato što izgledaju nestvarno dobro uz svaki outfit.

Reč je naravno o tote modelu koji iz sezone u sezonu samo dobija na popularnosti. Ukoliko prelistate Pinterest i Instagram, videćete upravo da je tote must za leto, a raznolikost modela osigurava da i oni sa najistančanijim ukusom pronađu to što vole.

Birale torbe sa kožnim detaljima...

... potpuno providne...

... meke, pletene...

... pamučne...

ili od ratana i slično, budite sigurni da nećete pogrešiti.

Mi smo prelistali ponudu omiljenih highstreet brendova i pronašli najlepše modele za plažu ali i grad, te ih obavezno "čekirajte" prilikom sledeće kupovine.

ZARA Pogledajte kakve sve modele torbi za plažu možete naći u omiljenim highstreet prodavnicama.

Bonus video:

Balenciaga Bang and Olufsen torba zvučnik Balenciaga