Ana Ivanović još jednom je dokazala zašto je kraljica dobrog stila. Iako smo navikli da je viđamo u sjajnim kombinacijama koje govore hiljade modnih jezika, ovog puta je pokazala kako i najobičnija letnja balon haljinica može da bude fantastičan izbor za veče ukoliko je kombinujete sa odgovorajućom obućom. 

Ana je mii haljinu sa upečatljivim printom u kojem dominira braon boja iskombinovala sa neodoljivim providnim papučama sa zanimljivom štiklom, a od aksesoara nosila je jedino naočare i sat, dok je kosu podigla u visok rep. 

Osim što su nijanse haljine istakle njen preplanuli ten, neodoljive, moderne natikače od vinila dodatno su istakle njene duge noge i učinile ih još vitkijim i zategnutijim, što je upravo razlog zašto trendseterke obožavaju ovakve modele obuće. 

Skulpturalna štikla u bež boji samo je dala dašak elegancije celokupnom outfitu i podigla ga za tri klase, a ukoliko ste ljubitelji providne obuće, pronašli smo najlepše modele u highstreet radnjama, na čelu sa Bershkinim papučama koje su, slobodno možemo reći direktna kopija modela koji nosi Ana. 

BERSHKA Pogledajte ponudu najlepših providnih modela od vinila.

Bonus video:

Svetlucave cipele koje su viralne na mrežama i u kojima noga izgleda tako wow TikTok/syedassb/xxhks