Gotovo da nema žene koja makar u jednom trenutku nije žudela za nekim high-end modelom tašne. Uostalom, znate kako kažu - tašna i cipela nikad dosta, i istini za volju, moramo se složiti. Jer, uvek nam fali "ta jedna" da bi look bio čista desetka.

Zanimljivo je da je jedna od najpoželjnijih tašnica bila upravo Le Chiquito koju potpisuje Jacquemus, a potom i nešto veći i prostraniji model Le Bambino koji je i dan-danas jedan od najpopularnijih.

Le Bambino više nalikuje baguette modelima torbi kakve nas asociraju na 90-te i rane 2000-te, a poslednjih su godina ponovno među vodećim trendovima, piše Fashion.hr.

Ovaj model je prepoznatljiv po izduženom trapezastom obliku i kratkoj ručki, a osim u klasičnoj crnoj i beloj boji najpoželjniji je u ružičastoj varijanti.

Ovu su torbicu dosada "iskopirali" brojni high street brendovi, a posljednji koji nam je privukao pažnju izašao je u sklopu nove H&M kolekcije.

h&m tašna je kopija luksuznog modela.
H&M 

Njegov je oblik gotovo identičan Jacquemusovom, a najveća je razlika u kopčanju. Naime, dok Le Bambino i njegove varijacije redom imaju skriveno kopčanje, H&M je svojoj torbici dodao lažnu kopču u zlatnoj boji koja doprinosi chic, retro utisku modela.

h&m tašna je direktna alternativa Jacquemusu.
H&M 

Torba je dostupna u dve nijanse idealne za klasične letne kombinacije - braon i beloj, a za razliku od originalne Le Bambino za koju morate da izdvojite u proseku oko 630 evra, H&M varijanta daleko je jeftinija, te košta samo 2.899 dinara.

Bonus video:

Torba Longchamp Tiktok/jungledamata