S dolaskom malo hladnijih meseci, sadržaj našeg ormana se dosta menja. Kaputi, čizme i pleteni komadi su sastavni deo zimske garderobe, ali uprkos niskim temperaturama, ne planiramo da se oprostimo od nekih modnih komada. Reč je naravno o omiljenim haljinama i suknjama koje čine veliki deo naše svakodnevice, ali i svečanih izdanja, a koje u danima pred nama kombinujemo sa jednim posebnim detaljem - čarapama!

Retko koji modni komad izaziva toliko debate kao što to rade najlonke. Dok ih jedne ne podnose, drugima predstavljaju glavni detalj zimskih outfita, posebno kada se kombinuju sa malo toplijim komadima. Takođe, najlonke važe za najneočekivaniji trend koji se prošle sezone našao u našim ormarima, a kako ćemo ih nositi ove godine, saznajte u nastavku!

Opcija je pregršt

Šljokice, cirkoni, tufnice i srca samo su neki od uzoraka koje možete pronaći na neodoljivim modelima klasičnih ili mrežastih čarapa. Ova vrsta čarapa će podići i najjednostavnije kombinacije, a dodatno začiniti one odvažnije.

Danas nema brenda koji u svojoj ponudi nema čarape modernog dizajna, koje izgledaju kao prava mala umetnička dela: od klasičnih tufnica koje se odlično slažu sa nekim ozbiljnijim modnim komadima, pa sve do mrežastih čarapa ukrašenih sitnim biserima ili cirkonima koji će i najjednostavnijoj kombinaciji dati poseban efekat.

U nastavku smo odabrali nekoliko genijalnih outfita u kojima glavnu reč vode najlonke, a sigurni smo da će vas inspirisati!