Iako bismo do vrha mogle napuniti ormare impulsivnim kupovinama i stvarima koje smo obukle jednom i nikad više, uparivanje naše garderobe sa nadolazećim i trenutnim trendovima ume biti teško.

Jesen je, kao što često ističemo, veoma inspirativna kada je u pitanju moda i kombinovanje različitih odevnih komada, ali i modnih dodataka.

Negovan stil opšte je poznata stavka kada su influenserke u pitanju, ali i modni izbori koji su uvek pomalo igra na sigurno. Međutim, pravila se po svoj prilici u svetu aksesoara menjaju i to drastično.

Beretka

Tako ove jeseni nećemo moći da zaobiđemo trendi beretke koje ove sezone obožava Ena Luna. Dok kačkete redovno nose manekenke Svetlana Bjelan i Mina Milutinović, šešire je u svoj garderober uvela i Sandra Niketić, dok im je Maja verna već sezonama.

Traka za kosu

Pored kapa, tu su i aksesoari u vidu traka za kosu koje su trenutno među vodećim trendovima, a bile su obožavan trend 90-ih godina. Njima Teodora Radovanović i Aleksandra Jevtić obožavaju da daju pečat cool outfitu.

Prada torba

Tamara Kalinić i Dunja Jovanić rado kombinuju triangl Prada torbu uz svakodnevne outfite.

Čizme 

Prema lookovima domaćih influenserki, uočljivo je da različiti modeli čizama uživaju popularnost ove jeseni. Kaubojke, kakve nosi Una Krlić, definitivno zauzimaju prvo mesto, a u stopu ih prate "čarapa" modeli i uske čizme preko kolena kakve voli Tamara Ćosić.

Rukavice

Još kada je Kim Kardašijan prvi put ponela duboke rukavice bilo je jasno da će zimu i jesen 2022. definitivno obeležiti ovaj romantični trend iz davnih vremena. Remember: što su duže, to bolje!

Želite još inspiracije za jesen/zimu 2023? U nastavku checkirajte aksesoare koje ove sezone vole Tatjana Bašević, Sara Jovanović, Teodora Radovanović, Sandra Niketić, Svetlana Bjelan i druge domaće influenserke.

Instagram Aksesoari kakve domaće influenserke nose ove jeseni!