Posle belih čarapica koje su hit ove sezone u kombinaciji sa mokasinama, vraćaju nam se i hulahopke, posebno crne sa debljim tkanjem, koji je neizbežan komad u ormanu ukoliko se ne odričete svojih omiljenih suknji tokom jeseni i zime.

Hulahopke kao modni detalj, ako su one sa zanimljivom šarom, fantastičan su dodatak koji će svaki outfit učiniti posebnim.

Chanel je vratio hulahopke na tron

Ljubitelji mode već su prepoznali ovaj odevni predmet, koji se često nepravedno zanemaruje, pa su 2020. poludeli za neodoljivim hulahopkama sa printom poznate francuske modne kuće Chanel.

Najpoznatije manekenke prodefilovale su modnom pistom u toplim vunenim kaputima i šortsevima, ispod kojih su nosile najlonke, za kojima je ubrzo zavladala prava pomama.

Ovaj poželjni detalj rado nose poznate ljubiteljke mode, poput ikone francuskog stila Kamil Šarije, koja je vešto kombinovala šorts sa baletankama. Večnu modnu dilemu da li su hulahopke sa sandalama kul ili ne tokom zimskih praznika Aleksa Čung je rešila sa puno stila.

Kako kombinovati hulahopke?

Naravno, odlično izgledaju i ako ih uparite sa combat čizmama i minićima ili teksas šortsevima za neodoljivi grunge šik, a engleska modna senzacija Aleksa ih je čak nosila sa klompama i mantilom.

Jedan od velikih izazova ove zime je, na primer, kombinovanje patika sa najlonkama. Najvažnije je tretirati patike kao da su čizme.

Kombinujte čarape sa motivima kao što su geometrijski crteži, na primer, sa elegantnim džemperom i kožnom suknjom, a ništa manje efektna nije ni kombinacija košulje i pencil suknje sa nekim otkačenim hulahopkama. Mogućnosti su zaista velike, pa se poigrajte i pronađite ono što vam najviše odgovara i u čemu se dobro osećate.