SAMO NEŽNO PREMA SEBI U NOVOJ SARADNJI: Aksesoar koji će vas podsetiti da više volite sebe

Dizajnerka Jana Oršolić, koja stoji iza brenda Samo nežno prema sebi, napravila je saradnju sa brendom nakita TinyMineJewelry. Kao rezultat izrodila se kolekcija od sedam komada.

Wanted Samo nežno prema sebi x TinyMineJewelry Capsule Collection

Ogrlice i ostali aksesoar je napravljen od plemenitih metala i dostupan je i u 3 boje zlata.

Putem brenda Samo nežno prema sebi, Jana sarađuje i sa Aleksandrom Duende i njenim modnim brendom Daire. Kao i sa Boya Porcelanom – u vidu male serije porcelanskih tanjira sa ispisom brenda.

Jana je sada razvila i tri nove ideje: BEZ OČEKIVANJA, BEZ POREĐENJA i BEZ SNEBIVANJA. Kao i tri dosadašnje, ("samo nežno prema sebi", "Od čega ti srce igra" i "Ne da mi se"), nastale su preispitivanjem ličnih i kolektivnih modela koji nas čine ovakvima, a pokušavaju da pozivu na preispitivanje i menjanje matrica koje nam štete.

"Ovaj umetnički projekt je suprotan svemu što sam do sada radila. Nemam konkretan plan, posebno ne dugoročan, pratim svoju evoluciju koja se dešava uz velike i raznorodne promene koje se u #samoneznopremasebi priči dešavaju u interakciji sa ljudima, i odgovaram na to. Takoreći - surfujem na tom talasu. Po tome je ovaj projekat poseban za mene, generiše nekontrolisanu energiju koja s vremena na vreme zna i mene da preplavi."