SELF CARE ALERT: Negujte svoju kožu ovom domaćom kozmetikom

Prirodna, dostupna kozmetika domaćih brendova jednostavno je must have tokom zimskih dana kada nam je neophodna dodatna nega.

Wanted

Dr Wolfin

Kako navode na svom instagramu, u pitanju je prirodna kozmetika visoke efikasnosti, namenjena savremenoj ženi. Inspirisane lepotom i potvrđene naukom, u asortimanu ovog brenda nalaze se: antiaging kreme, serumi, te kreme za osetljivu kožu.

Freshka gora

Ovaj brend nudi prirodnu, ručno rađenu kozmetiku za telo i lice. Svi proizvodi su na biljnoj osnovi: hidratantne kreme, mleko za telo, melemi, sapuni, paste za zube, dezodoransi, šamponi...

Koozmetika 

KOOZMETIK proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka iz svih krajeva sveta, po specijalnoj recepturi i najvišim standardima proizvodnje. Pakovani su u zdravoj, funkcionalnoj i svedenoj ambalaži od 100% recikliranog papira, koja čuva kvalitet proizvoda, navodi se na njihovom sajtu. U ponudi imaju balzame, serume, kreme, tonike, šampone, dezodoranse, itd.

Beauty Bar lotions & potions

Pored prekul estetike, ovaj brend nudi i kvalitetan sadržaj! Cotton Candy puet za telo, balzam za usne, pilinge za telo i usne, sprej za telo...

 All nut

Pored proizvoda za negu lica i tela (ulja, sapuni, kreme, šamponi...), ovaj brend u svojoj ponudi ima i jestive proizvode - sirće od kupine, šljive i maline, brašno od lešnika, koštice kajsije... Takođe, redovno organizuju i radionice u svojoj radnji u Belgrade design districtu.

Takođe, obavezno čekirajte i Sofi kozmetiku i Hygge.