Trend iz '90-tih: rančevi koji predstavljaju praktičan, a opet stajliš komad ponovo su in već duže vreme. Predstavljamo vam 6 lokalnih brendova rančeva kao inspiraciju za naredni šoping - od plantenih, plastičnih do kožnih.

Naša posla

Prelepi, kožni rančevi Naša posla trajaće vam dugo, a njihov evergreen dizajn ide jednako dobro kako uz patike, tako i uz cipelice i štikle. Pored rančeva u ponudi im se nalazi i obuća.

 *

Ruksag

Jedan od najutentičnijih primera beogradskog dizajna jeste Ruksag. Jedna od prošlogodišnjih kolekcija - prikazana je na Men’s Fashion Weeku u Parizu. Drugačijivih krojeva, ali unisex, idu uz sve kombinacije. Ukoliko tražite i manje ženske torbe, ovo je adresa za vas.

 *

Handsome bags

Jednostavni, a opet efektni, Handsmoe bags rančevi su sjajni kako za letnji tako i za hladniji period. Većina modela je napravljen od platna, ali ima i kožnih.

 *

 *

Weggy 

Ovi rančevi su savršeni za sve koji vole da  eksperimentišu sa svojim stilom - jake nijanse, sjaj i glam! U ponudi imaju i platnene modele.

 *

 *

ЛЕЏИТ

Ledžit rančevi dizajnira Milana Bogunović i sjajni su za sve sa osećajem za humor i pastelne boje. Modeli su upotpunjeni su rečima Brate!, Pakao, Realno, Užas, Bukvalno, ali ima i onih koji su bez ispisa.

 *

 *

 *

ST.RANAC

Iako ST.RANAC nije sa lokala, već iz komšiluka - Sarajeva, svojim fenomenalnim dizajnom zavredio je da se nađe na našoj listi. Eko kožni, platneni, providni, jednobojni ili sa geometrijskim motivima, ovi rančevi su sjajni za svaku priliku. Kao i čitanje Kamijevog Stranca, keke.

 *

 *