Praznici su nam tu, gotovo iza ugla, a ukoliko još uvek spadate u one koji nisu okitili drvce, ili nemate ideju za originalni poklon (secret Santa, rođendan, proslava i slično), ukrasi za jelku uvek su dobar izbor, naročito ukoliko iza njih stoje lokalni umetnici.

Ornamenti od keramike ne samo da izgledaju skupo i luksuzno, već i drvcetu daju posebnu draž, te nas gotovo vraćaju u ona stara vremena, kada smo ih sa posebnom pažnjom vadili iz kutija i kačili na grančice, a potom posmatrali zadivljeno dok svetlucaju kraj lampica.

Činjenica je da ništa ne vraća u detinjstvo kao ovakav tip ukrasa, te smo izdvojili neke od najtalentovanijih lokalnih umetnika na čije radove nismo ostali ravnodušni, a sigurni smo da ni vi nećete odoleti da kupite samo jedan ornament.

Beluga Ceramics

Gallery 1250

Ivana Špoljarić

 Teoramix ceramics

Joska handmade

Blatobran gallery

Pročitajte još: MEDENJACI TOLIKO LEPI DA ĆE VAM BITI ŽAO DA IH POJEDETE: I dezert i ukras za jelku, ali i najlepši poklon za najdraže

Made of dust ceramics

Momo pottery

Marija Seman Ceramics

Bojana Jokmanović CeramicArt

Kerakeza

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Novogodišnji ukras od mandarina TikTok/sibster_made

Izvor: Wanted J. S.