Svaka trendseterka zna koliko je velika moć detalja. Nekad je dovoljno samo da dodate određene aksesoare pa da kombinacija postane bolja za 3 klase. Nakit, marame... i naravno torbe, siguran su način da look od običnog postane za čistu desetku, kao sa naslovnice. 

Ovo se posebno odnosi na tašne, "rak-rane" mnogih od nas jer - nikada ih nemamo dovoljno. Naravno, uvek smo za to da se u vašoj kolekciji nađu i vanvremenski modeli koji će odolevati prolaznim trendovima i biti "in" i sada i za 10 godina. Modeli koji su vredni svakog ulaganja. 

Dobra tašna menja celi outfit.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, to ne znači da ne treba pratiti modu. Naprotiv. Svedoci smo da mnogi brendovi, pogotovo lokalnog karaktera, uspešno "žongliraju" sa aktuelnim stilovima i dodaju ono nešto posebno zbog čega možete biti sigurni da će tašna koju ste izabrali biti u isti mah i all time klasik, a da opet ima ono nešto zbog čega će vas uvek izdvojiti iz mase. 

Dobra tašna uvek će vas izdvojiti iz mase.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mi smo izdvojili lokalne brendove koji će vas "oduvati" svojom ponudom i definitivno možemo reći da se mogu pohvaliti modelima koji su lepši i od Pradinih, Guccijevih ili pak Hermesovih i vredni su ulaganja jer ćete ih nositi godinama sa istom strašću kao i kada ste ih tek pazarili.

Origin

Kao što i ime kaže - ove torbe su super originalne. Od većih torbi do manjih i onih koje idu oko pojasa, sve one su od kože i modernog dizajna i kroja.

Dum

Dum torbe novosadske dizajnerke Dunje Mihalački sinonim su šika - neobičnih boja i oblika, savršeno će upotpuniti svaki autfit.

Duna Sab

Naša dizajnerka aksesoara Dunja Sablić u ponudi ima savršene male torbice, sa zmijskim motivima. Za devojke i žene koje preferiraju tamnije boje.

Yoke

Neuobičajnih materijala i oblika, Yoke torbe su svakako za one koji vole da eksperimentišu.

Arhum

Naš definitivni favorit su Arhum torbe, kreatorke Anje Radulović. Providne, lila, zmijske, kamel - ove torbe pravi su hit svake sezone.

Shiiclothing

Fanstastiču Shiiclothing najpre smo zavoleli zbog neodoljivih espadrila i papuča koje su sinonim za nasmejane, sunčane dane, a verujemo da će i njeni modeli torbi i tašni naći put do trendseterki koje vole boje i neobičan dizajn.

b.o.t.b.bag

A sad, prava poslastica za ljubitelje neobičnih aksesoara. Ručno pravljene torbice od perlica definitivno će svaki outfit podići na nov nivo i modeli brenda b.o.t.b.bag definitivno zaslužuju da se nađu u svakoj kolekciji. 

Ravero design

Ukoliko volite boxy torbice, Ravero design pravi je odabir za vas. Jedno je sigurno - ne zna se koji model je lepši od kog, te nema sumnje da će vam biti teško da se odlučite samo za jednu.

AJVI B - leather accessories

Još jedan brend koji treba da imate u vidu kada su lokalni proizvođači u pitanju. Razigran dizajn modna je poslastica koja će na prvi pogled oduševiti svaku trendseterku.

Bianco bags

No, ukoliko su vaši favoriti čuvene Chanel tašnice, Bianco bags definitivno će biti brend koji treba da sačuvate. Naravno, mogu se pohvaliti i modelima koji će definitivno biti u trendu i sada i za nekoliko godina.

Rose de Mai

Apsolutno smo zaljubljene u Rose de Mai torbice koje kao da su sišle sa naslovnice prestižnih fashion časopisa. Dizajn koji pomera granice i čini da svaki outfit izgleda za čistu desetku.

Aleui bags

Da li treba da kažemo da su nas torbice neobičnih oblika iza kojih stoji brend koji se danas zove Aleui bags potpuno ostavio bez teksta? Pogledajte samo ove modele koji zovu da ih nosite 24/7.

Akatelier

Ukoliko ste ljubitelji personalizacije tašni, oduševiće vas domaći brend Akatelier koji širokim izborom privezaka daje mogućnost da torbicu upotpunite onako kako vi to želite.

Le Bo leather

Na Le Bo leather tašne jednostavno ne možete da ostanete ravnodušni. Romantični, gotovo boho modeli definitivno će upotpuniti svaku kolekciju torbica, a da ne govorimo o kožnim koje su kao sa nekog drugog sveta.

Pelezze

Samo ćemo reći - klasika koja nikada ne izlazi iz mode!

Neven manufaktura

Za sve ljubitelje svedenog dizajna i tašni koje su elegantnog dizajna, obavezno pogledajte ponudu Neven manufakture.  

Bonus video:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara