PRESENT JE VIŠE OD NAKITA: Marija Kilibarda predstavila drugu kolekciju Brenda KI

U Studiju hotela Hyatt Regency u Beogradu, pred mnogobrojnim prijateljima i saradnicima, Marija Kilibarda je predstavila svoju drugu po redu kolekciju nakita, Present, njenog brenda KI.

marija kilibarda.jpg
Promo 

Prva kolekcija je bila prepoznatljiva po lavirintu, dok je ova kolekcija ima novu, jednako jaku poruku – važnost sadašnjeg trenutka i prisutnost, a glavni motiv je pin.

"Kolekcija Present je više od nakita. Ona je izraz samopouzdanja da svoju filozofiju života ponosno nosimo i pokažemo svetu. Dokaz naše mudrosti da, poput čarolije, obične trenutke pretvaramo u večne. Lični putokaz i poziv da se bez zadrške prepustimo trenutku", kaže Marija o svojoj novoj kolekciji.

marija kilibarda predstavila novu kolekciju nakita
Promo 

Nova linija nakita rađena je u saradnji sa zlatarom Stefanović 1886 i donosi sofisticirane i autentične komade nakita izrađene od srebra i 14-karatnog zlata. Jedino čisti i trajni materijali su dostojni ove intimne priče, a čine ih prstenje, minđuše, ogrlice i narukvice. Oblikovani su tako da plene svojom jednostavnošću, a onoga ko ih nosi uvek podsećaju na ono što je jedino važno – biti ovde i sada!

Marija Kilibarda se obratilia svojim gostima na promociji i otkrila da iza inspiracije za kolekciju Present stoji njen dragi kolega Slavko Beleslin.

Promociju je pratio video sa Marijinim fotografijama i snažnom i emotivnom porukom, koja je mnoge dovela do suza.

Promo Nakit Marije Klibarde

Ovo ne smete propustiti
1 · Reaguj
 8