U četvrtak, 10. septembra u 19 časova, desiće se nesvakidašnji događaj pod nazivom „Meet Andy Pavlov“ u novom beogradskom prostoru Pavane Art Room (Trg Mome Kapora), koji ima za cilj da predstavi novi, solo klavirski album pijaniste i kompozitora Andrije Pavlovića, pod nazivom „Andy Pavlov – Me and My Love on the Road to Honduras – The Minutes After Infinity for Piano Solo“. Promociju albuma pratiće izložba vizuelnog identiteta ovog izdanja, koju čine autentični materijali fotografija i muzičkih spotova, koje potpisuje umetnik Laslo Antal.

Laslo Antal poslednjih deset godina živi u Berlinu i uspešno se bavi vizuelnom umetnošću, filmom i muzikom (u okviru grupe Sixth June, sa umetnicom Lidijom Andonov).

Album „Me and My Love on the Road to Honduras“ je inspirisan dubinom i misterijom jednog perioda autorovog života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

Svih šest kompozicija ovog albuma se već uveliko slušaju „na repeat“ i nalaze na digitalnim plejlistama zajedno sa autorima zvuka nove klavirske muzike, kao što su Chilly Gonzales, Ludovico Einaudi, Max Richter ili Michael Nyman.

„Meet Andy Pavlov“ traje do 20. septembra u galeriji Pavane, u kojoj će moći da se kupe ploče po promotivnoj ceni.

Fascinacija klavirom umetnika je vodila kroz klasične muzičke studije, savremenu popularnu muziku i konceptualnu umetnost, u stvaranju jedinstvenog stila koji spaja senzitivnost klasike sa minimalizmom i hrabrošću da se eksperimentiše.

Izdanje „Me and My Love on the Road to Honduras“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google
Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama, kao i na vinilu.